Services

Mbushësi elektrik

Mbushës për vetura elektrike

AC Charger | Single Phase – 7 kW | Three Phase – 11/22 kW Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të volitshme për mbushje të veturës në shtëpi, karikim të shpejtë gjatë udhëtimit, apo burime të qëndrueshme të energjisë, ka një mbushës elektrik të veturës për çdo skenar. Karikuesi GoodWe është projektuar për të […]

Mbushës për vetura elektrike Read More »

Sistem Fotovoltaik Off-Grid

Kursim, Përfitim dhe Pavarësi Sistem solar i pavarur. Ky sistem ju mundëson të keni energji elektrike në vende që nuk ka fare rrjet elektrik.   Nëse keni nevojë për energji elektrike në një vend ku rrjeti elektrik gjindet larg, atëherë sistemi solar Off-Grid është ideal për këto raste. Duke kalkuluar në detale kërkesat tuaja për

Sistem Fotovoltaik Off-Grid Read More »

Sistem Fotovoltaik Hybrid

Sistem fotovoltaik i lidhur në rrjet dhe me bateri që mundëson energji edhe në rast të shkëputjes së energjisë nga rrjeti. Hibrid do të thotë se përveq që ju do të jeni të lidhur në rrjet dhe energjinë e tepërt e hudhni në rrjet, ju gjithashtu do të keni edhe një bateri litiumi për të

Sistem Fotovoltaik Hybrid Read More »

Test Service

Lorem ipsum Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the

Test Service Read More »

Lorem Ipsumm

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many

Lorem Ipsumm Read More »

Sistem Fotovoltaik On-Grid

Sistem fotovoltaik për kursim të faturave të energjisë Sistemi solar i lidhur në rrjet ka për qëllim kryesor zvogëlimin e faturave të energjisë elektrike. Përmes parimit NET-METERING, me një sistem të lidhur në rrjet ju mund të kurseni mbi 90% të faturës suaj mujore të energjisë elektrike, kur kulmi juaj ka hapësirë të mjaftueshme. Me

Sistem Fotovoltaik On-Grid Read More »