Mbushës për vetura elektrike

[video width="1920" height="1080" mp4="https://esco-ks.com/wp-content/uploads/2023/09/GW_EcoSmartHomeVideo_EN_202306_x265-2-1.mp4"][/video]

AC Charger | Single Phase - 7 kW | Three Phase - 11/22 kW

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të volitshme për mbushje të veturës në shtëpi, karikim të shpejtë gjatë udhëtimit, apo burime të qëndrueshme të energjisë, ka një mbushës elektrik të veturës për çdo skenar. Karikuesi GoodWe është projektuar për të mundësuar transportin me kosto efektive dhe me karbon të ulët për aplikimet rezidenciale. Automjetet elektrike (EV) të çdo marke mund të mbushen në shtëpi me energji diellore të bollshme. Platforma e monitorimit pa kosto – SEMS, është e integruar për monitorimin në distancë dhe kontrollin e statusit dhe procesit të mbushjes. Modelet e mbushësve:
  • AC Single Phase - 7 kW (monofaz)
  • AC Three Phase - 11 kW (trefazorë)
  • AC Three Phase - 22 kW (trefazorë)