Ne besojmë në shfrytëzimin e fuqisë së diellit për të krijuar një të ardhme më të mirë.

ESCO, zgjedhja juaj për energji të pastërt.

01

Sisteme Fotovoltaike Rezidenciale

Shtëpia juaj, centrali juaj. Vetë-prodhoni energjinë tuaj elektrike të nevojshme për jetesë.

Kliko për të mësuar më shumë…

02

Sistemet Fotovoltaike Komerciale

Largojeni brengën e faturës së energjisë për ju dhe biznesin tuaj.

Kliko për të mësuar më shumë…

03

Mbushës për vetura elektrike

Mbusheni veturën tuaj elektrike nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Kliko për të mësuar më shumë…

Çka e bënë ESCO-n më të veçantë?

Përkushtimi ynë për të gjetur zgjedhje të personalizuar për secilin nga ju!

Nga instalimet diellore për banim deri te projektet komerciale në shkallë të gjerë, ne ofrojmë zgjidhje fotovoltaike të personalizuara për t’iu përshtatur nevojave tuaja unike të energjisë.

Që nga momenti që do keni  kontakt me ne, do të përjetoni përkushtimin tonë për të ofruar zgjidhje të personalizuara që i përshtaten nevojave dhe qëllimeve tuaja unike drejt energjisë së pastërt dhe pavarësisë energjetike.

VITE PËRVOJË

0 +

PROJEKTE TË PËRFUNDUARA

0 +

VITE GARANCË

0

Sa kursej me Sistem Fotovoltaik 10 kW?

94%

Rreth 94% ulje e faturave

Para

100 €

Fatura mesatare mujore

Pas

6 €

Fatura mesatare mujore